Bu taksi şehit ailelerine ücretsiz

Aksaray'da taksicilik yapan Ali Sevğiç, aracına binen şehit yakınlarından ücret almıyor

  • 720

Aksaray'da Taşpazar Mahallesinde taksicilik yapan ve aracının arka camına "Vatanı beklerken şehit olan polis ve Mehmetçiklerin değerli ailelerine ücretsiz" yazan Ali Sevğiç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit aileleri ile gazilere büyük vefa duyduğunu söyledi.

Aracının arka kısmını yazdığı yazı nedeniyle vatandaşların kendisini tebrik ettiğini dile getiren Sevğiç, şöyle konuştu:

"Bu duygu inanın çok güzel bir olay. Devletimiz, zaten şehit aileleri ve gazilere gerekli yardımları yapıyor. Sağ olsun duraktaki diğer arkadaşlarım da şehit aileleri için aldığım ücretsiz taşıma kararına itirazsız destek verdiler. Biz taksiciler olarak bir nebze de olsa şehitlerimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Bunun yanı sıra her cuma günü, şehit ailelerinden kabristana gitmek isteyen olursa durağımıza gelmek suretiyle veya bize açacakları telefon ile ücretsiz olarak kabristana götürüp getirme hizmeti vereceğiz."

Sevğiç, kendisinin ömrü yettiği sürece şehit ailelerine hizmet edeceğini vurgulayarak "Biz de teröre bu şekilde tepkimizi göstereceğiz. Allah, şehitlerimizin ruhlarını şad eylesin." dedi.

Bakmadan Geçme