Bozdağ: Kılıçdaroğlu'na sadece acıyorum

Adalet Bakanı Bozdağ, Twitter'dan yaptığı açıklamada 'Hakaret etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızı eleştirmeyi beceremeyen CHP'ye ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sadece acıyorum' dedi.

  • 771

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'Hakaret etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızı eleştirmeyi beceremeyen CHP'ye ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sadece acıyorum' değerlendirmesinde bulundu.Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerini eleştirdi. Bozdağ, şunları belirtti: '(Her kap, içindekini sızar) Kemal Kılıçdaroğlu'nun dilinden kalbindeki kem sözler döküldü.
Kem söz, muhatabını değil, sadece söyleyeni kirletir. Küfür veya hakaret, bilgelik, akıl, fikir, düşünce ve eleştiriyi değil, aksine cehalet, akılsızlık, fikirsizlik, düşüncesizlik ve ahlaksızlığı gösterir. Aklen, fikren, ilmen ve ahlaken aciz ve zayıf olanlar, ancak 'düşüncemi açıklıyorum' veya 'eleştiri yapıyorum' diye küfür veya hakaret yapabilir. Bu nedenle hakaret etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızı eleştirmeyi beceremeyen CHP'ye ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sadece acıyorum.' www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme