Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Sosyal medya çıkınca yiğitlik öldü

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'a yenilmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş'e özellikle sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerle cevap verdi.

  • 880

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ta sıkıntı görmek isteyenler, kendilerini kıskananlar olabileceğini belirterek, 'Bir Moğol atasözü olabilir. Bir kurdun arkasından kırk tane köpek havlar. Eğer havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. Beşiktaş da büyük bir kurttur. Arkasından da havlayanlar olacak' dedi.

Fulya'da Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisileri'nin yenilenmesi için yapılan yıkım işlemine katılan Orman, burada basın mensuplarını açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de son iki maçının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin sorulması üzerine Orman, şunları belirtti:

'Bu bir doğa olayı. Kimsenin organize ettiği bir şey değil. Olanda da hayır vardır, demek lazım. Beşiktaş'ın iki tane maçı, ayarlasan olmaz, ertelendi. Dezavantaj çıkacak diye bir şey yok. Kuvvetli bir kadromuz var. Çıkar kazanır. Veli ve Tolgay'ı da sayarsak 4 transfer yaptık. Zaten takımımız kuvvetliydi. Alacak para sıkıntımız yok. Bonservis borcumuz yok. Stadın son süreçlerine geldik. Sıkıntı görmek isteyenler, Beşiktaş'ı kıskananlar olabilir. Sıkıntı yok. Bu çok normal bir şeydir. Bir Moğol atasözü olabilir. Bir kurdun arkasından kırk tane köpek havlar. Eğer havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. Beşiktaş da büyük bir kurttur. Arkasından da havlayanlar olacak.'

'Ayıp ediyorlar'

Fikret Orman, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'a yenilmesi ve 1461 Trabzon'un elenmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş'e özellikle sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerle ilgili şöyle konuştu:

'Ayıp ediyorlar. Şenol hocanın ne kadar dürüst, ilkeli bir duruş adamı olduğunu herkes biliyor. Maç kazanılır, kaybedilir. Böyle bir şey ayıp. Fazla yorum yapmak istemem. Sosyal medya çıkınca yiğitlik öldü. Herkes oradan yazıyor. Yalan yanlış ithamlarla kuru iftira atıyorlar. Üzücü.'

www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme