Bahçeli: Ya devlet başa ya kuzgun leşe!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Regaip Kandili dolayısıyla, Twitter'daki sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

  • 1077

Bu akşam mübarek Regaip Kandili’ni hüzünlü ve buruk bir yürekle idrak ettiklerini belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

"Mardin Nusaybin’de bir binbaşımız, iki emniyet amirimiz ve iki polis memurumuz şehit düştü. Beş evladımız da yaralandı. Manevi mükafat ve ihsanların cömertçe dağıtılacağı bu gece semaya açtık ellerimizi; bu şiddetin, bu illetin bitmesi için dua ediyoruz. 

Terörle huzur arasında tarafsız bölge yoktur. Herkes tercihini, durduğu yeri gözden geçirmeli, muhakeme ve muhasebesini yapmalıdır. Demiştim ki, 'taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakılmasın'. Yani ya devlet başa ya kuzgun leşe. Başka bir alternatif yoktur, kalmamıştır. Son terörist teslim alınana, son hendek kapatılıp, son barikat yıkılana kadar bu aziz vatan köşe bucak temizlenmeli, hainlerden arınmalıdır."

Bahçeli, "Aziz milletimizin, Türk-İslam dünyasının hem Regaip Kandili’ni hem de yarın karşılayacağımız üç ayları tebrik ediyorum. Allah bizi iyide buluştursun, iyilik yolunda kavuştursun, vatan ve millete hizmet uğrunda birlik ve dayanışmamızı güçlendirsin." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme