Ankara'da tayin 'kasırgası': Fahri Kasırga gidiyor, Hacımüftüoğlu geliyor

Başkent'te tayin 'Fırtına'sı!...Ankara kulislerinde dolaşan sağlam bilgiye göre devletin zirvesinde değişim rüzgârları esiyor. Zirvedeki Rizeli gidiyor. Ankara kulislerinde dolaşan sağlam bilgiye göre devletin zirvesinde değişim rüzgârları esiyor. Zirvedeki Rizeli gidiyor. Yerine Rize eski valisi geliyor.

  • 3978

 

Başkent'te tayin 'Fırtına'sı!...Ankara kulislerinde dolaşan sağlam bilgiye göre devletin zirvesinde değişim rüzgârları esiyor. Zirvedeki Rizeli gidiyor. Ankara kulislerinde dolaşan sağlam bilgiye göre devletin zirvesinde değişim rüzgârları esiyor. Zirvedeki Rizeli gidiyor. Yerine Rize eski valisi geliyor. 

İşte Mİlli Gazete'den Ahmet Yavuz'un kulis haberi:

 

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan iken müsteşarı olan, şimdi de Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğini yapan eski savcı Fahri Kasırga gidiyor. Yerine ise bir mülkiyeli geliyor. Başkent kulislerinde Kasırga’nın yerine, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımütfüoğlu’nun getirileceği konuşuluyor. Bize ulaşan bilgi bu yönde.

***

Trabzon Çaykara doğumlu olan Vali Hacımüftüoğlu, 6 ilçede kaymakamlık yaptı. 2012’de İçişleri Bakanlığı Müsteşarı oldu. 2014’ten beri de MGK Genel Sekreterliğini yürüten tecrübeli bir bürokrat.

***

Öte yandan Twitter’da 36 bin takipçisi olan Kasırga 4 Şubat’taki şu ifadeleriyle dikkat çekiyor: “Her devrin adamı değil, her devirde adam olanlara selam olsun. Çıkarları ve beklentileri bittiğinde flaş söylemlerde bulunanlara kim inanır ki?”

Bakmadan Geçme