Alkollü sürücüyü otomobilden itfaiye çıkardı

Ankara'da yolun ortasında çalışır vaziyetteki otomobilde bulunan ve polislerin çabasına rağmen tepki vermeyen sürücü, itfaiye ekiplerince aracın arka camı kırılarak çıkarıldı.

  • 627

ANKARA

Başkentte yolun ortasında çalışır vaziyette kalan otomobilin içindeki sürücü, itfaiye ekiplerince araçtan çıkartıldı. Sürücünün 319 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Anıtkabir'in Akdeniz Caddesi girişi yakınında yolun ortasında çalışır vaziyetteki 06 DM 9890 plakalı otomobilin sürücüsü Bilal Ö'nün, uzun süre araçtan çıkmadığını ve hareket etmediğini fark edenler,polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, aracı bir süre sallayarak sürücünün çıkması için çabaladı. Daha sonra olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, otomobilin arka camını kırarak sürücü Bilal Ö'yü çıkardı.

Sağlık ekipleri ayakta durmakta zorlanan Bilal Ö'yü 112 Acil Servis ambulansına almaya çalıştı. Ancak Bilal Ö. tedaviyi kabul etmeyerek ambulansa binmedi. Bunun üzerine polislerce alkol metreye üfletilip kontrolü yapılan Bilal Ö'nün 319 promil alkollü olduğu belirlendi.

Cezai işlem uygulanan Bilal Ö'nün küçük çaplı kaza sonucu yolda kalan aracı, daha sonra çekici yüklenerek götürüldü. www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme