'Yarınki maç sezona anlam verebilir'

Lazio Teknik Direktörü Pioli, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın Galatasaray ile yapacakları maçın önemli olduğunu ve kendileri için bütün bir sezona anlam verebileceğini belirtti.

  • 734

ROMA

Karşılaşma öncesi futbolcusu Senad Lulic'le beraber Formello'daki tesislerde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Stefano Pioli, karşılaşmanın önemine değinerek, 'Yarınki maç önemli. Sezona bir anlam verebilir. Avrupa Ligi'nin üzerinde önemle duruyoruz. Şu ana kadar iyi geldik ama yarına bakıyoruz. Turu geçmek istiyoruz' dedi.

Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları ilk maçta bir avantaj elde ettiklerini ancak yarın bütün mücadelelerini vermeleri gerektiği dile getiren İtalyan çalıştırıcı, “Onların, bütün güçlü ve zayıf yönlerini çalıştık, anladık. Bizim bu turu geçecek kalitemiz var” ifadelerini kullandı.

İlk maçtakine göre farklı bir Galatasaray bekleyip beklemediği sorusu yöneltilen Pioli, 'Galatasaray, kimliği olan bir takım. Orta saha oyuncularını devreye soktuklarında sizi zor durumda bırakabilirler. İlk maçtakine benzer yaklaşımlar bekliyoruz' dedi.

Muhabir: Barış Seçkin



www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme