'Türkiye cazibe merkezi olmaya devam edecek'

Başbakan Yardımcısı Elvan, 'Bizim bölgemiz bir ateş çemberi hüviyetinde olmasına rağmen Türkiye bir cazibe merkezi olmaya ve istikrar adası olma konumunu korumaya devam edecektir' dedi.

  • 698

MERSİN

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, 'Bizim bölgemiz bir ateş çemberi hüviyetinde olmasına rağmen Türkiye bir cazibe merkezi olmaya ve istikrar adası olma konumunu korumaya devam edecektir. Bu konuda en ufak kaygınız olmasın. Her türlü önlemi alıyoruz, almaya da devam edeceğiz' dedi.

Elvan, Mersin'deki programı kapsamında bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve oda başkanlarıyla Tarsus Ticaret Borsası'nda bir araya geldi.

Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde büyümeye ve güçlenmeye devam ettiğini söyleyen Elcan, geçen yıl ülkenin 2 seçim geçirmesinin yanı sıra hem içerisinde hem de dışında yaşanan olaylara rağmen yüzde 4'lük büyüme performansı gösterdiğine dikkati çekti.

Gelişmenin, istikrarın sürdürüleceğini belirten Elvan, 'Bizim bölgemiz bir ateş çemberi hüviyetinde olmasına rağmen Türkiye bir cazibe merkezi olmaya ve istikrar adası olma konumunu korumaya devam edecektir. Bu konuda en ufak kaygınız olmasın. Her türlü önlemi alıyoruz, almaya da devam edeceğiz' dedi.

Vatandaşların güvenini boşa çıkarmamak için her zaman ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren Elvan, 2 aylık sürede seçim meydanlarında vermiş oldukların vaatlerin yüzde 70'ini gerçekleştirdiklerini, mart ayı itibarıyla da bunların tamamını yapmış olacaklarını işaret etti.

Muhabir: Sezgin Pancar

www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme