'Transfer için taleplerimiz belli'

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, 'Takviye için 2 mevki belirttik. Şartlarımıza göre değerlendirip, son kararı vereceğiz' dedi.

  • 712

ANTALYA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, transferde iki mevki için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Siyah-beyazlı ekibin Belek'te kamp çalışmalarını sürdürdüğü otelde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, 'Son konuştuğumuzdan farklı bir şey yok. Taleplerimiz belli. Başkanımız da burada. Elimizde iyi bir kadro var ve bundan memnunum. Takviye için 2 mevki belirttik. Şartlarımıza göre değerlendirip, son kararı vereceğiz' dedi.

Elindeki kalecilerden memnun olduğunu ama yine bir kaleciye daha ihtiyaçları olduğunu anlatan Güneş, 'Geçen sene kalecilerle ilgili eleştiriler geldiğinde haklı durum vardı. O zaman 3 kalecimizle devam edeceğimizi belirttik ancak 1 kalecimiz ayrıldı. Şimdi yine 1 kaleciye ihtiyacımız var. Ben Günay Güvenç'ten ve Tolga Zengin'den memnunum' dedi.

Tolga Zengin'in bazı talihsizlikler yaşadığına değinen tecrübeli teknik adam, 'Kalecilerin 1-2 hatası olabilir. Seyircimizden rica ediyorum, oyuncularımıza sahip çıksınlar. Bize bir kaleci daha zaten gerekli. Gelecek kaleci oynamayabilir de ama alınması gerekir. Bizi daha iyi yerlere de getirebilir. Bunu bilemeyiz. Tolga gerekli savaşı veriyor. Oyuncuma güvensiz olsam, zaten antrenmana çıkmaz. Biraz acımasızlık yapılıyor. Beğenmeyen eleştirebilir ama kaptanımız o. Bizdeki her oyuncu önemlidir' ifadelerini kullandı.Muhabir: Mehmet Fatih Duman
www.haberplatosu.com

Bakmadan Geçme